RÓLUNK

CÉGTÖRTÉNETÜNK

Magas szintű gravírozási technológiák
biztosítása több mint 30 éve

A GRAVOTECH a világ egyik élvonalbeli lézeres és mechanikus jelölőberendezéseit gyártó cégcsoportja. A francia gyár csúcsminőségű gépek széles választékával bármilyen igényt kielégít a tartós jelölés területén.

A GRAVOTECH a méltán híres GRAVOGRAPH és TECHNIFOR 2006-os fúziójának nyomán jött létre.

A 83 éves múltra visszatekintő GRAVOGRAPH jellemzően reklám-dekoráció, sablonalkatrész gyártás és ajándéktárgy megszemélyesítés számára gyárt precíziós marógépeket és CO2 lézereket, míg a TECHNIFOR a kompakt, integrálható ipari lézer és a mechanikus jelölőberendezések területén ért el kiemelkedő eredményeket.

A fúziónak és a sok évtizedes tapasztalatnak köszönhetően a legkorszerűbb síkágyas és galvófejes fiber, YAG, vagy CO2 lézerek, precíziós marógépek, mikropontbeütők és ipari karcolók szolgálják ki a partnerek különleges igényeit.

A GRAVOTECH gyár kizárólagos magyarországi forgalmazójaként a Gravotrade Kft 1991-es fennállása óta a piac igényeinek megfelelve a minőségi gépek, alapanyagok és minőségi szolgáltatások mellett tette le voksát.

Az első IM3-as pantográfot mi hoztuk be Magyarországra!

Célunk, hogy olyan világszínvonalú termékeket kínáljunk Önöknek, melyek maximálisan minden igényüket kielégíti. Megoldást kínálunk partnereink magas minőségi elvárásaira és az Európai Unió szigorú szabványainak megfelelő, tartós alkatrész azonosításra, jelölési, feliratkészítési munkák elvégzésére.

A Gravotrade Kft megalakulása óta élen jár a maradandó jelöléstechnika elterjesztésében és aktívan közreműködött számos vállalkozás megalakulásában, fejlesztésében.

Számunkra mindig fontos az újítások átvétele és továbbadása. Ezért rendszeresen nyílt napokat és tanfolyamokat szervezünk, hogy ügyfeleink naprakészek lehessenek a jelentősebb fejlesztések kapcsán vagy átláthassák a szakma rejtelmeit, fortélyait és persze a benne rejlő lehetőségeket.

KÜLDETÉSÜNK

Garantált minőség egy helyen

A Gravotrade Kft. gravírozók nagykereskedése. Küldetésünk, hogy a partnereink minden esetben garantált minőségű termékeket és szolgáltatásokat vehessenek igénybe, valamint minden esetben megfelelő, szakszerű kiszolgálásban részesüljenek.

Szakképzett munkatársainkkal arra törekszünk, hogy egyénre szabott szolgáltatásokkal, többek között országos szerviz hálózattal, gyors és pontos raktári kiszolgálással, minták készítésével stb. megkönnyítsük ügyfeleink döntéshozatalát.

Vásárlóink igényeihez igazodva – a GRAVOTECH (GRAVOGRAPH/TECHNIFOR) tudatos tervező és kutató munkáinak köszönhetően – különböző típusú gravírozógépek, szoftverek kifejlesztésével tudunk újabb és újabb lehetőségeket kínálni Önöknek.

Célunk, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő berendezést.

img_kuldetesunk1
img_kuldetesunk2
img_kuldetesunk3

Nálunk az ügyfélkapcsolat nem áll meg a gépértékesítésnél! Eladás után is rendszeresen tartjuk a kapcsolatot partnereinkkel, igyekszünk az igényeiket felmérni, folyamatosan bővíteni a termékkínálatunkat, hogy az ügyfelek mindent egy helyen beszerezhessenek, időt és energiát megspórolva.

Rendszeresen tartunk díjmentes tanfolyamokat a Gravotech géptulajdonosaink számára és évente kétszer megrendezésre kerülő Nyílt napjainkon többek között bemutatjuk a Gravotech gyár fejlesztéseit, technikai újdonságokat és a gravírozóipart érintő változásokat.

Mércénk az Önök elégedettsége!

TECHNOLÓGIÁNK

Nálunk mindent megtalál egy helyen

Az egyetlen olyan cég vagyunk Magyarországon, akik a teljes iparágat ellátják a szükséges eszközökkel, legyen szó gravírozógépről, gravírozóanyagról, marótűről, satupofáról, kitűzőtűkről, kenő és színező anyagokról vagy éppen gépalkatrészről. Jelenleg több mint 115 berendezést tudunk kínálni az ügyfeleink számára.

Weboldalunkon megismerheti teljes árukínálatunkat, szolgáltatásainkat, értesülhet legfrissebb híreinkről és akcióinkról

HA ÖN:

  • könnyen elsajátítható, gyorsan megtérülő új befektetési lehetőséget keres,
  • korszerűsíteni akarja vállalkozását,
  • még csak most ismerkedik a gravírozással,
  • ipari termékeit nemzetközi elvárások szerint akarja megjelölni,
  • irodáit, épületeit esztétikus és tartós jelrendszerrel szeretné ellátni,
  • ajándéktárgyakat kíván személyessé tenni,
  • már profi gravírozó, aki mindig naprakész akar lenni, akkor jó helyen jár!

A Gravotrade Kft. a sikeres működés érdekében főképp arra törekszik, hogy termékeivel és szolgáltatásaival elérje vevőinek teljes elégedettségét. Legfőbb célunk, hogy termékeink, szolgáltatásaink minősége folyamatosan megfeleljen a vevőink által meghatározott és elvárt igényeknek.

Büszkék vagyunk a számos sikeres partnerünkre, akikhez évtizedes baráti és szakmai kapcsolat fűz.

Elégedett Partnereink bizonyítják, hogy többet adunk egy gépnél és az átadással nem szűnhet meg a kapcsolat.

Lépjen velünk kapcsolatba

Az Ön Adatai és Kérdése

13 + 7 =