Ékszer gravírozás

Az ékszerek mindig fontos szerepet játszottak az emberek életében. Már az őskorban, az ősember is tudta mi a szép és hogy kell kézzel egyedi ékszereket készíteni.

Az ékszerkészítés mindig személyes érzéshez kapcsolódik. Kezdetben kézzel készültek a gravírozások, vésések, manapság számítógéppel vezérelt (CNC) ékszergravírozógép segít a  precíz megmunkálásban, nem utolsó sorban új gravírozási lehetőségeket is lehetővé tesz: szöveg, logó, kézi aláírás, ujjlenyomat, fényképek és még sok egyéb dolog is rákerülhet az ékszerre

Manapság már olyan egyszerűvé vált berendezéseinkkel a gravírozás, hogy az ügyfélnek nem kell napokat várni egy karikagyűrűbe vésett névre, monogramra hanem akár a boltban is megvárhatja, míg a jelölés megtörténik.  Az ékszerekre az interneten egyre nagyobb igény mutatkozik, személyre szabott lehetőségekkel pedig még inkább szélesíteni lehet a kínálatot.

Az esztétika és a precizitás az ékszergravírozás kulcsa. Bármely gyűrű, medál vagy karkötő könnyen személyre szabható és egyedivé tehető. (akár a gyűrű belsejének gravírozásával is) gyűrűk belsejébe is gravírozhat, hogy még jobban személyre szabhassa őket.

Gravotech technologiák, bármilyen nemesfémre vagy ötvözetre képesek gravírozni!

Legyen szó gyűrű belső -külső gravírozásról, egyedi vésésekről, pecsétgyűrűk, karkötők megszemélyesítéséről. Az ékszerekhez használt egyéb anyagok, mint például a fa vagy a műanyag, szintén könnyen gravírozhatóak gépeinkkel.

A gyémántgravírozással az ékszer megjelölhető anélkül, hogy bármilyen anyagot eltávolítana (nincs forgács, nincs por), a lézeres felületjelölés csak kis mennyiségben párolog el. Így a személyre szabott ékszer nem veszít értékes súlyából vagy értékéből.

Fénykép készítése medálokba gyémánttű segítségével lehetséges. Különlegessége abban rejlik, hogy valóban maradandó jelölés lesz adott az terméken. Évek alatt sem kopik le az elkészített fénykép, akár napi szintű használatnál sem.

Lézerrel finom ékszerek gravírozására vagy kontraszt fokozására (sötét vagy tiszta) van lehetőség

Mechanikus berendezéseinkkel a hagyományos és finom gyémántgravírozás továbbra is legkifinomultabb, esztétikusabb gravírozásnak számít.

Mechanikus gravírozógépeinkhez kínálunk speciális befogókat (ékszerész befogó, óra befogó, kúpos gyűrű befogó, pecsétgyűrű befogó), felületkövető orrokat (teflonos felületkövető orr, elszívó orr stb), különböző maró és gyémánt szerszámokat

Lépjen velünk kapcsolatba

Az Ön Adatai és Kérdése

5 + 2 =