Főoldal Print & Cut

Print & Cut


Gravotech & Mimaki - Tervezés, nyomtatás, vágás: komplett megoldások

 

 

A Gravotech és a Mimaki együttműködésében Print & Cut néven ideális, komplex megoldást kínálunk azoknak a vállalkozásoknak, amelyek feliratokat, reklámtárgyakat készítenek.

A Print & Cut megoldáshoz a Mimaki rendelkezésre bocsátja nagy felbontású, minőségi UV nyomatási technológiáját és széles színskáláját, a Gravograph pedig gravírozási és lézertechnológiai megoldásait adja a rendszerhez.
A felhasználóknak egy nagyon egyszerű munkafolyamatot biztosítunk, amelynek segítségével garantált a gyorsaság, a precizitás és a magas minőség a nyomatokon és a 3D-s tárgyakon.

A motívumtervezésétől kezdve a magas minőségű nyomtatáson át a lézerpozícionálásig teljes, professzionális, üzemkész megoldást adunk, ami abszolút pontossággal vágja a ki a terméket.

 


Információ:
Kaczur Krisztina
Kereskedelmi és marketing igazgató
+ 36 30 620 1021
kkaczur@gravotrade.hu


Hírek, akciók  • Kedves Partnereink! Szeretettel meghívjuk Önt és kedves munkatársait idei első rendezvényünkre, mely az ÚJDONSÁGOK 2019 címmel kerül megrendezésre! Időpont: 2019. február 13. Részletek később …..

  • Szeretnénk felhívni szíves figyelmüket, hogy a VIII. kerületi Önkormányzat tájékoztatása alapján 2017. október 01-től környékünkön a parkolás díjfizetés ellenében vehető igénybe!

  • Tisztelt Partnereink!
    Használt gép vásárlása esetén, kérjük Önöket, vegyék figyelembe, hogy a régi, nem MEPB típusú
    Gravograph IS 400 és IS 6-7-8000 gépek elektronikája már nem javítható,
    az alkatrész utánpótlás megszűnt.