Főoldal Print & Cut funkció

Print & Cut funkció


Gravotech & Mimaki berendezések találkozása  - Tervezés, nyomtatás, vágás: komplett megoldás!!

 

 

A Gravotech és a Mimaki együttműködésében Print & Cut néven ideális, komplex megoldást kínálunk azoknak a vállalkozásoknak, amelyek feliratokat, reklámtárgyakat készítenek.

A Print & Cut megoldáshoz a Mimaki rendelkezésre bocsátja nagy felbontású, minőségi UV nyomatási technológiáját és széles színskáláját, a Gravograph pedig gravírozási és lézertechnológiai megoldásait adja a rendszerhez.
A felhasználóknak egy nagyon egyszerű munkafolyamatot biztosítunk, amelynek segítségével garantált a gyorsaság, a precizitás és a magas minőség a nyomatokon és a 3D-s tárgyakon.

A motívumtervezésétől kezdve a magas minőségű nyomtatáson át a lézerpozícionálásig teljes, professzionális, üzemkész megoldást adunk, ami abszolút pontossággal vágja a ki a terméket.

 


Információ:
Perger Judit
Marketing -és kereskedelmi manager
+36 20 944 2402
marketing@gravotrade.hu

Scheiling Ákos
Termékmenedzser
+36 20 502 6746
scheiling@gravotrade.hu


Hírek, akciók • Új családtag érkezett, akit szeretnénk bemutatni!

 • „Velünk Örökre beírja nevét a jövőbe!”
  Tanfolyamunkon interaktív gyakorlati lehetőséget biztosítunk!

 • Fókuszban a lézeres gépek és alapanyagok! Szeretettel várjuk Önt és kedves kollégáit Lézeres szakmai napunkon, ahol szeretnénk összefoglalni, tárgyi bemutatókkal illusztrálni a GravoTech lézergépek megbízhatóságát, hatékonyságát, termelékenységét!


 • Gravír alapanyagaink folyamatos fejlesztés alatt állnak.


 • Gyönyörűen kidolgozott, réz és fanyéllel. Háromféle fejátmérőben 42mm, 32mm, 24mm. Mechanikusan megmunkálható, pecsétviaszhoz és plombákhoz ajánljuk!

 • Szeretnénk felhívni szíves figyelmüket, hogy a VIII. kerületi Önkormányzat tájékoztatása alapján 2017. október 01-től környékünkön a parkolás díjfizetés ellenében vehető igénybe!


 • Tisztelt Partnereink!
  Használt gép vásárlása esetén, kérjük Önöket, vegyék figyelembe, hogy a régi, nem MEPB típusú
  Gravograph IS 400 és IS 6-7-8000 gépek elektronikája már nem javítható,
  az alkatrész utánpótlás megszűnt.