Főoldal Mechanikus gravírozógépek Számítógép vezérlésű M10 család

M10 család


Gyűrű és karkötő gravírozó berendezés ami kifejezetten ékszerészeknek fejlesztették ki, gyűrű és karkötő személyre szabás céljából.

Könnyű és kompakt így tökéletesen beilleszthető pultra, vagy polcra. Minőségi kivitelezése tökéletesen illeszkedik  az ékszer környezetbe ügyfelei örömmel fogják látni ha működtetik.

Az M10 Jewel gépet, neves ékszerészek dicsérik pontosságát, megbízhatóságát és praktikusságát. Karkötői és gyűrűi belső és külső felületét szöveggel és mintákkal öltöztetheti fel.

Jó ötlet szakértőktől, amennyiben gyémánt csúcsos gravírozótűt használ, tiszta gravírozást nyújt a legfinomabb ékszerekben is.

A gyémánt hegy magasságát autómatikusan állítja be, hibakockázat nélkül. Szoftverünk segíti a gravírozás végrehajtásást a tökéletes végeredmény elérése érdekében. Könnyű elhelyezni szöveget, szimbólumot és logót. Előnézetben ellenőrizheti a gravírozandó eredményt. 

M10 jewel

M10 jewel

Gyűrű-gravírozógép, gyűrűk és karkötők belső és külső gravírozásához.

Hírek, akciók • Új családtag érkezett, akit szeretnénk bemutatni!

 • „Velünk Örökre beírja nevét a jövőbe!”
  Tanfolyamunkon interaktív gyakorlati lehetőséget biztosítunk!

 • Fókuszban a lézeres gépek és alapanyagok! Szeretettel várjuk Önt és kedves kollégáit Lézeres szakmai napunkon, ahol szeretnénk összefoglalni, tárgyi bemutatókkal illusztrálni a GravoTech lézergépek megbízhatóságát, hatékonyságát, termelékenységét!


 • Gravír alapanyagaink folyamatos fejlesztés alatt állnak.


 • Gyönyörűen kidolgozott, réz és fanyéllel. Háromféle fejátmérőben 42mm, 32mm, 24mm. Mechanikusan megmunkálható, pecsétviaszhoz és plombákhoz ajánljuk!

 • Szeretnénk felhívni szíves figyelmüket, hogy a VIII. kerületi Önkormányzat tájékoztatása alapján 2017. október 01-től környékünkön a parkolás díjfizetés ellenében vehető igénybe!


 • Tisztelt Partnereink!
  Használt gép vásárlása esetén, kérjük Önöket, vegyék figyelembe, hogy a régi, nem MEPB típusú
  Gravograph IS 400 és IS 6-7-8000 gépek elektronikája már nem javítható,
  az alkatrész utánpótlás megszűnt.