Főoldal Fénykép gravírozás

Fénykép gravírozás


Fényképek készítése egyszerűen, Gravograph gépekkel!

Mechanikus gravírozógépeinkhez vásárolható Photo opcióval , gyémánt tű segítségével egyszerűen és percek alatt készíthetik el medálokba, öngyújtókba kulcstartókba, tálcákba a kívánt fényképet. A photo opció bármelyik GravoStyle programszinthez rendelhető. A Gravograph gépekkel készített fénykép nem kopik le!! 


Lézergravírozógépeinknél, a fényképopció a LéaserStyle programba integrálva van, további programfejlesztést nem igényel. A Gravograph gyár különös figyelemmel fejlesztette ki a fényképgravírozás modult, hogy géptulajdonosaink a legtökéletesebb minőségben készíthessék el, fára, műanyagra, papírra, textilre stb a kért gravírozást.A fényképgravírozási lehetőségeket  -mechanikus és lézeres technologiával - megtekinthetik, kipróbálhatják bemutatótermünk előre egyeztetett időpontban, illetve nyílt napjainkon, tanfolyamainkon.


Információ:
Kaczur Krisztina
Kereskedelmi és marketing igazgató
+ 36 30 620 1021
kkaczur@gravotrade.hu

Perger Judit
Marketing -és kereskedelmi manager
+36 20 944 2402
marketing@gravotrade.hu


Hírek, akciók • Új családtag érkezett, akit szeretnénk bemutatni!

 • „Velünk Örökre beírja nevét a jövőbe!”
  Tanfolyamunkon interaktív gyakorlati lehetőséget biztosítunk!

 • Fókuszban a lézeres gépek és alapanyagok! Szeretettel várjuk Önt és kedves kollégáit Lézeres szakmai napunkon, ahol szeretnénk összefoglalni, tárgyi bemutatókkal illusztrálni a GravoTech lézergépek megbízhatóságát, hatékonyságát, termelékenységét!


 • Gravír alapanyagaink folyamatos fejlesztés alatt állnak.


 • Gyönyörűen kidolgozott, réz és fanyéllel. Háromféle fejátmérőben 42mm, 32mm, 24mm. Mechanikusan megmunkálható, pecsétviaszhoz és plombákhoz ajánljuk!

 • Szeretnénk felhívni szíves figyelmüket, hogy a VIII. kerületi Önkormányzat tájékoztatása alapján 2017. október 01-től környékünkön a parkolás díjfizetés ellenében vehető igénybe!


 • Tisztelt Partnereink!
  Használt gép vásárlása esetén, kérjük Önöket, vegyék figyelembe, hogy a régi, nem MEPB típusú
  Gravograph IS 400 és IS 6-7-8000 gépek elektronikája már nem javítható,
  az alkatrész utánpótlás megszűnt.