Főoldal Fénykép gravírozás

Fénykép gravírozás


Fényképek készítése egyszerűen, Gravograph gépekkel!

Mechanikus gravírozógépeinkhez vásárolható Photo opcióval , gyémánt tű segítségével egyszerűen és percek alatt készíthetik el medálokba, öngyújtókba kulcstartókba, tálcákba a kívánt fényképet. A photo opció bármelyik GravoStyle programszinthez rendelhető. A Gravograph gépekkel készített fénykép nem kopik le!! 


Lézergravírozógépeinknél, a fényképopció a LéaserStyle programba integrálva van, további programfejlesztést nem igényel. A Gravograph gyár különös figyelemmel fejlesztette ki a fényképgravírozás modult, hogy géptulajdonosaink a legtökéletesebb minőségben készíthessék el, fára, műanyagra, papírra, textilre stb a kért gravírozást.A fényképgravírozási lehetőségeket  -mechanikus és lézeres technologiával - megtekinthetik, kipróbálhatják bemutatótermünk előre egyeztetett időpontban, illetve nyílt napjainkon, tanfolyamainkon.


Információ:
Kaczur Krisztina
Kereskedelmi és marketing igazgató
+ 36 30 620 1021
kkaczur@gravotrade.hu

Perger Judit
Marketing -és kereskedelmi manager
+36 20 944 2402
marketing@gravotrade.hu


Hírek, akciók  • Kedves Partnereink! Szeretettel meghívjuk Önt és kedves munkatársait idei első rendezvényünkre, mely az ÚJDONSÁGOK 2019 címmel kerül megrendezésre! Időpont: 2019. február 13. Részletek később …..

  • Szeretnénk felhívni szíves figyelmüket, hogy a VIII. kerületi Önkormányzat tájékoztatása alapján 2017. október 01-től környékünkön a parkolás díjfizetés ellenében vehető igénybe!

  • Tisztelt Partnereink!
    Használt gép vásárlása esetén, kérjük Önöket, vegyék figyelembe, hogy a régi, nem MEPB típusú
    Gravograph IS 400 és IS 6-7-8000 gépek elektronikája már nem javítható,
    az alkatrész utánpótlás megszűnt.