Főoldal Mechanikus gravírozógépek Dedicace

Dedicace


DEDICACE - hogy a gravírozás még egyedibb legyen! A DEDICACE segítségével saját, egyedi üzenetet, rajzot gravírozhat a kiválasztott tárgyra.

A Dedicace egy speciális toll és tábla segítségével jeleníti meg az ügyfél által írt szöveget vagy rajzot. Segítségével a gravírozás egyedibbé, személyesebbé válik.

Hírdesse meg, helyezze ki a gravírozógépe mellé és hagyja, hogy az ügyfele saját kezüleg készítse el a gravírozni kívánt szöveget, grafikát.

USB csatlakozásának köszönhetően rendkívül gyors az adatátvitel. Az elkészített rajz után pár perc múlva már gravírozhatja is a kért ajándéktárgyba.

 

Hozzon létre egyedi személyes üzenetet, mely egy életre szól!

 

 

 

 

 

 

 

VIDEO


Információ:
Kaczur Krisztina
Kereskedelmi és marketing igazgató
+ 36 30 620 1021
kkaczur@gravotrade.hu

Perger Judit
Marketing -és kereskedelmi manager
+36 20 944 2402
marketing@gravotrade.hu


Hírek, akciók • A GravoStyle programok elsajátítása lesz tanfolyamunk témája, melyre minden Gravograph gravírozógéppel dolgozó új és régi ügyfelünket szeretettel várjuk!

 • Fókuszban a lézeres gépek és alapanyagok! Szeretettel várjuk Önt és kedves kollégáit Lézeres szakmai napunkon, ahol szeretnénk összefoglalni, tárgyi bemutatókkal illusztrálni a GravoTech lézergépek megbízhatóságát, hatékonyságát, termelékenységét!

 • Gravír alapanyagaink folyamatos fejlesztés alatt állnak.

 • Gyönyörűen kidolgozott, réz és fanyéllel. Háromféle fejátmérőben 42mm, 32mm, 24mm. Mechanikusan megmunkálható, pecsétviaszhoz és plombákhoz ajánljuk!

 • Szeretnénk felhívni szíves figyelmüket, hogy a VIII. kerületi Önkormányzat tájékoztatása alapján 2017. október 01-től környékünkön a parkolás díjfizetés ellenében vehető igénybe!

 • Tisztelt Partnereink!
  Használt gép vásárlása esetén, kérjük Önöket, vegyék figyelembe, hogy a régi, nem MEPB típusú
  Gravograph IS 400 és IS 6-7-8000 gépek elektronikája már nem javítható,
  az alkatrész utánpótlás megszűnt.