Főoldal Mechanikus gravírozógépek Aranyfólia jelölő készlet

Aranyfólia jelölő készlet


Valamennyi IS gravírozógéphez csatlakoztatható praktikus kiegészítő jelölő berendezés. 

Javasoljuk minden olyan géptulajdonosnak, akik eddig akadályokba ütköztek,  a csak lézerrel gravírozható (bőr, műbőr, papír, textil, gumi) anyagok, ajándéktárgyak feliratozása terén.

Használata rendkívül egyszerű. A fóliatartó asztalt a satuhoz rögzítve, behelyezzük a gravírozandó tárgyat az asztal és a fólia közé, majd csavarokkal rögzítjük. A maróegység helyére befogjuk a jelölő ceruzát, majd a hőfokszabályozó egységen (100-400°C) beállítjuk a megfelelő hőmérsékletet. Javasolt értékek: bőr, műbőr: 200-250°C, műanyag: 150-200°C. Ezt követően érintőt veszünk, és kiküldjük a munkát. A jelölő ceruza leköveti akár az egyenetlen felületeket is.

 

A berendezéssel jelölhető anyagok: (mű)bőr, műanyag, plexi, fém, papír, textil, fa, gumi

A jelölő készlethez egy tekercs arany színű fólia tartozik. 

Különböző színű fóliák igény szerint rendelhetők!

 

 


Információ:
Kaczur Krisztina
Kereskedelmi és marketing igazgató
+ 36 30 620 1021
kkaczur@gravotrade.hu

Perger Judit
Marketing -és kereskedelmi manager
+36 20 944 2402
marketing@gravotrade.hu


Hírek, akciók • A GravoStyle programok elsajátítása lesz tanfolyamunk témája, melyre minden Gravograph gravírozógéppel dolgozó új és régi ügyfelünket szeretettel várjuk!

 • Fókuszban a lézeres gépek és alapanyagok! Szeretettel várjuk Önt és kedves kollégáit Lézeres szakmai napunkon, ahol szeretnénk összefoglalni, tárgyi bemutatókkal illusztrálni a GravoTech lézergépek megbízhatóságát, hatékonyságát, termelékenységét!

 • Gravír alapanyagaink folyamatos fejlesztés alatt állnak.

 • Gyönyörűen kidolgozott, réz és fanyéllel. Háromféle fejátmérőben 42mm, 32mm, 24mm. Mechanikusan megmunkálható, pecsétviaszhoz és plombákhoz ajánljuk!

 • Szeretnénk felhívni szíves figyelmüket, hogy a VIII. kerületi Önkormányzat tájékoztatása alapján 2017. október 01-től környékünkön a parkolás díjfizetés ellenében vehető igénybe!

 • Tisztelt Partnereink!
  Használt gép vásárlása esetén, kérjük Önöket, vegyék figyelembe, hogy a régi, nem MEPB típusú
  Gravograph IS 400 és IS 6-7-8000 gépek elektronikája már nem javítható,
  az alkatrész utánpótlás megszűnt.