Cégtörténet


Cégünk, a GRAVOTRADE egyéni cég 1991-ben alakult, budapesti székhellyel. Célunk, hogy az ország egész területén gravírozó műhelyeket indítsunk útnak, továbbá már meglévő vállalkozások profilbővítésében segítsünk. Ezeket a cégeket a szakmában világelső, alakulásának ötvenéves évfordulóját 2000-ben ünneplő GRAVOGRAPH gyár legkiválóbb gravírozógépeivel és gravírozóanyagaival látjuk el.

A GRAVOGRAPH kizárólagos forgalmazójaként a GRAVOTRADE fő feladatának tartja a gravírozógépek és a gravírozási technológiák magas szintű megismertetését, valamint az eladott gépek szervizelését.

A GRAVOTRADE 2008. január 1-től a gépgyártás technológiában piacvezető TECHNIFOR jelölőberendezéseinek is kizárólagos hazai forgalmazójává vált. A GRAVOGRAPH és a TECHNIFOR vállalatok 2008. május 23-án GRAVOTECH néven fúzionáltak. A gravírozógépek és a jelölőberendezések saját márkajelzése azonban továbbra is megmaradt.

2010. év elején a Gravotrade E.C. cégformát váltott és GRAVOTRADE Kft néven működik tovább változatlanul partnerei szolgálatában.

Az eltelt évek során a gravírozás és a Gravotrade neve összeforrt, elválaszthatatlan fogalommá vált. Különböző feladataihoz nálunk  mindig megtalálja a megfelelő GRAVOTECH gépet. A gravírozógépek széles választékát kínáljuk a másoló pantográftól kezdve a számítógép vezérelt gépeken át a lézer gravírozógépekig. A GRAVOTECH berendezései felölelik a gravírozás teljes vertikumát, beleértve az összes szükséges kiegészítőberendezést is. A marótűköszörűk, anyagdaraboló berendezések, fazettázógépek, sarok lecsípők stb. szintén megtalálhatók a GRAVOTRADE árulistáján.

A GRAVOTRADE Kft.hatalmas gravírozóanyag készlettel (műanyag, eloxált alumínium, nyers, polírozott és lakkozott réz) áll a vevői rendelkezésére. Igény szerint a forgalmazott alapanyagokat méretre vágjuk, kérésére postázzuk.

Kollégáink örömmel segítenek az Ön számára legmegfelelőbb gravírozógép kiválasztásában.

Keressen fel bennünket személyesen is a 1089 Budapest, Rezső tér 15. szám alatti székhelyünkön!

Bemutatótermünkben a gépek teljes választékát megtekintheti működés közben is, természetesen szívesen készítünk mintát az Önt érdeklő gravírozógéppel!

Vásárlásához, ha szükséges, pénzügyi segítséget is tudunk biztosítani.

Hírek, akciók • Új családtag érkezett, akit szeretnénk bemutatni!

 • „Velünk Örökre beírja nevét a jövőbe!”
  Tanfolyamunkon interaktív gyakorlati lehetőséget biztosítunk!

 • Fókuszban a lézeres gépek és alapanyagok! Szeretettel várjuk Önt és kedves kollégáit Lézeres szakmai napunkon, ahol szeretnénk összefoglalni, tárgyi bemutatókkal illusztrálni a GravoTech lézergépek megbízhatóságát, hatékonyságát, termelékenységét!


 • Gravír alapanyagaink folyamatos fejlesztés alatt állnak.


 • Gyönyörűen kidolgozott, réz és fanyéllel. Háromféle fejátmérőben 42mm, 32mm, 24mm. Mechanikusan megmunkálható, pecsétviaszhoz és plombákhoz ajánljuk!

 • Szeretnénk felhívni szíves figyelmüket, hogy a VIII. kerületi Önkormányzat tájékoztatása alapján 2017. október 01-től környékünkön a parkolás díjfizetés ellenében vehető igénybe!


 • Tisztelt Partnereink!
  Használt gép vásárlása esetén, kérjük Önöket, vegyék figyelembe, hogy a régi, nem MEPB típusú
  Gravograph IS 400 és IS 6-7-8000 gépek elektronikája már nem javítható,
  az alkatrész utánpótlás megszűnt.