Bemutatkozás


Küldetésünk

Cégtörténet

A Gravograph gyár

SOK SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK A GRAVOTRADE KFT WEBOLDALÁN!

 
Cégünk 1991-ben alakult azzal a céllal, hogy a GRAVOGRAPH francia/amerikai gyártó cég kizárólagos hazai képviseletét ellássa és ezzel a teljes gravírozó iparágat kiszolgálja.

A Gravotrade Kft az egyetlen olyan cég Magyarországon mely a teljes iparágat ellátja a szükséges eszközökkel, legyen szó gravírozógépről, gravírozóanyagról, marótűről, satupofát, kitűzőtűkről, kenő és színező anyagokról vagy éppen gépalkatrészről.

Nálunk mindent megtalál egy helyen. Cégünknél folyamatos képzéseket nyújtunk a gravírozó szakma rejtelmeiről, fortélyairól és persze a benne rejlő lehetőségekről.

Weboldalunkon megismerheti teljes árukínálatunkat, szolgáltatásainkat, értesülhet legfrissebb híreinkről és akcióinkról

ha Ön:

- könnyen elsajátítható, gyorsan megtérülő új befektetési lehetőséget keres,

- korszerűsíteni akarja vállalkozását,

- még csak most ismerkedik a gravírozással,

- ipari termékeit nemzetközi elvárások szerint akarja megjelölni,

- irodáit, épületeit esztétikus és tartós jelrendszerrel szeretné ellátni,

- ajándéktárgyakat kíván személyessé tenni,

- már profi gravírozó, aki mindig naprakész akar lenni, akkor jó helyen jár! 

A Gravotrade Kft. a sikeres működés érdekében főképp arra törekszik, hogy termékeivel és szolgáltatásaival elérje vevőinek teljes elégedettségét. Legfőbb célunk, hogy termékeink, szolgáltatásaink minősége folyamatosan megfeleljen a vevőink által meghatározott és elvárt igényeknek.

A GRAVOGRAPH termékek 1950 óta megtalálhatók az egész világon. Gravírozógépeik, alapanyagaik és kiegészítő berendezéseik ma világszínvonalat képviselnek. Megfelelnek az ipari, kereskedelmi és idegenforgalmi miniszter által kiadott rendelet és a megfelelőségi tanúsítványon feltüntetett EU direktívák előírásainak (beleértve a direktívák minden vonatkozó módosításait is)

A GRAVOGRAPH gravírozógépek a legmodernebb európai csúcstechnológiát képviselik, így természetesen az Európai Unió legszigorúbb környezetvédelmi követelményeinek és szabványainak felel meg. Mindezen túl, a termelésbe bevont csúcstechnológia következtében a vállalkozás nagymértékben hozzájárul a rendelkezésre álló erőforrások hatékony kihasználásához.

 

Jó böngészést kívánunk Önnek!

Gravotrade Kft

Hírek, akciók